Zorgboerderij en kleinschalig wonen voor ouderen met dementie

Landgoed ’t Hart Zorg

Contact opnemen
BEWONERS HOUDEN EIGEN REGIE
UNIEKE EN LUXUEUZE LOCATIE
VEEL AANDACHT VOOR DE BEWONERS
Vooraanzicht Landgoed 't Hart Zorg
Landgoed 't Hart uitzicht

Zorg vanuit ’t Hart

Zorgboerderij Landgoed ’t Hart zorg

Wij hebben momenteel geen wachtlijst en per direct plaats voor nieuwe bewoners.

Zorgboerderij Landgoed ’t Hart Zorg is een fijne en veilige woonplek voor (kwetsbare) ouderen met een indicatie dementie die niet langer thuis kunnen wonen. Ons professionele team zorgt voor de persoonlijke aandacht die zij zo hard verdienen. Door ondersteuning en begeleiding te bieden in de dagelijkse handelingen kunnen wij zoveel mogelijk het gevoel van vrijheid en zelfstandigheid geven.

Bij Zorgboerderij Landgoed ’t Hart Zorg heerst een huiselijke sfeer. Wij proberen zoveel mogelijk het dagelijkse leven en ritme te behouden. Bij ons behouden de bewoners zoveel mogelijke de eigen regie. Zelf bepalen hoe laat je op staat, zelf bepalen hoe laat je naar bed gaat. Geen enkele dag is hetzelfde, want zo is het toch ook nooit geweest?

In 2021 is de voormalige woonboerderij volledige verbouwd tot zorgboerderij voor ouderen met dementie. Met een grote tuinkamer met eigen keuken en uitzicht op de koi-vijver. De grote woonkamer tevens met eigen keuken met rondom uitzicht op tuin van ruim 20.000m². Alle kamers hebben een eigen badkamer die van alle gemakken voorzien zijn. De kamers mogen naar eigen wens ingericht worden met persoonlijke spullen, zodat de kamer zoveel mogelijk “eigen” wordt.

Zorgboerderij Landgoed ’t Hart is gevestigd in Winkel Noord-Holland. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanuit Schagen, Nieuwe-Niedorp, ’t Veld en Heerhugowaard en omstreken.

ALLEEN HET BESTE

is goed genoeg

Een glimlach op het gezicht van iemand spreekt boekdelen en maakt de dag helemaal goed. Dit is juist waar wij voor staan.”

Bij ons staat elke bewoner centraal en krijgt de zorg die hij verdiend. Het ritme wordt per individu bepaald en waar nodig aangepast. Alleen de beste zorg, is goed genoeg.

antje