Kleinschalig wonen voor ouderen met dementie

Vanaf € 2200,- in de maand All-Inclusief!

Contact opnemen

Zorg vanuit ’t Hart

Wonen bij Landgoed ’t Hart

Wij hebben momenteel geen wachtlijst en per direct plaats voor nieuwe bewoners.

Bij Landgoed ’t Hart zijn de kosten voor het wonen (woonservicekosten) en de zorg (zorgkosten) gescheiden.

Woonservicekosten

De kosten voor het wonen bij Landgoed ’t Hart zijn voor eigen rekening. Wij hanteren een vast all-in tarief per maand. In deze kosten zit bijvoorbeeld het wassen van de kleding, alle maaltijden en de schoonmaak. Wij maken enkel onderscheid tussen één-persoons kamers en tweepersoons kamers. Wilt u weten of er nog plek is? Neem gerust contact met ons op.

Zorgkosten

De zorg die bij Landgoed ’t Hart wordt verleend, wordt vergoed vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). Het zorgkantoor betaald de kosten voor de geleverde zorg direct aan Landgoed ’t Hart Zorg. Om in aanmerking te komen voor deze vergoeding, heeft u een indicatie van het CIZ nodig. Vanaf zzp indicatie 5 kunt u bij ons wonen. De zorgverlening is op basis van PGB (Persoonsgebonden Budget) en deze wordt gebaseerd op de gestelde indicatie.

Een CIZ indicatie kunt u aanvragen via Centrum Indicatiestelling Zorg.

Eigen bijdrage (CAK)

Voor geïndiceerde zorg welke wordt betaald vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) dient u een eigen bijdrage te betalen, welke afhankelijk is van uw financiële en fiscale situatie. Eén van de voordelen van wonen bij Landgoed ’t Hart Zorg, is dat u een lage eigen bijdrage betaald. In tegenstelling tot vele reguliere zorginstellingen waar u vaak de hoge eigen bijdrage betaald.

Met deze rekenhulp van het CAK kunt u de hoogte van uw eigen bijdrage berekenen.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het berekenen van uw eigen bijdrage of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op.
U kunt tevens via deze pagina volledig vrijblijvend een bewoner aanmelden.