KLEINSCHALIG WONEN MET 24-UURS ZORG

Bij Landgoed ’t Hart Zorg

Bij Landgoed ’t Hart Zorg combineren wij de best mogelijke zorg, kleinschalig wonen met persoonlijke aandacht. Normen en waarden staan bij ons erg hoog in vaandel. Wij kijken naar elk individu en proberen daar de dagelijkse zorg en activiteiten zo goed mogelijk op aan te sluiten. Op ’t Landgoed hebben wij voldoende ruimte om te kunnen wandelen door één van onze bossen of om te genieten van het uitzicht op één van de terrasjes.

Landgoed 't Hart uitzicht

Wonen op Landgoed ‘t Hart Zorg

Buitengewoon van binnen

Het is negen uur in de morgen, de zon komt op en dan schijnen de eerste zonnestralen in de tuinkamer met openslaande deuren. Hier kunnen onze bewoners ‘s morgens al binnen met een buitengevoel ontbijten of genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Samen een lunch gebruiken met familie, met het uitzicht op de koi-vijver. Dit wordt ervaren alsof je er even uit bent. Wat een heerlijke luxe.

Onze woonboerderij heeft alle voorzieningen die zorgen voor het ultieme woongenot

Er is sprake van 24 uurs zorg. Dit wil zeggen dat er ook ‘s avonds en ‘s nachts een of twee zorg- medewerkers aanwezig zijn. Onze woon-assistentes en verzorgers zullen naast de dagelijkse bezigheden ook spelletjes doen, buiten activiteiten met de bewoners doen en hen bovenal persoonlijke aandacht geven.

Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer, voorzien van alle gemakken voor de bewoners.

Wij passen de zorg aan naar de behoeften van de bewoners
Elke bewoner heeft zijn eigen behoeften. De één houdt ervan om in de buitenlucht bezig te zijn in de groente tuin op werkhoogte, terwijl de ander het fijn vindt om binnen te kunnen knutselen, handwerken of mogelijk licht huishoudelijk werk te doen zoals b.v. strijken. Elke dag een beleving. En dit alles onder begeleiding van onze medewerkers en of vrijwilligers.

Omgeving
Landgoed ’t Hart Zorg is prachtig gelegen op ruim 20.000 m2 parktuin incl. bos, wandelpaden, kleinvee en kooivijver. Dit is de ideale plek als u houdt van natuur, rust en ‘het West-Friese buitenleven’. Er wordt gebruik gemaakt van de prachtige ligging door zoveel mogelijk in de buitenlucht bezig te zijn qua activiteiten en ontspanningsmomenten met de bewoners.
De omgeving is vol rust en natuur. Deze omgeving werkt mee aan de ontspannen sfeer die wij creëren en dit alles zonder prikkels van buitenaf.

Wonen bij ’t Hart