Kleinschalig woonzorgvoorziening voor ouderen met dementie nabij Heerhugowaard

Landgoed ’t Hart Zorg

Contact opnemen
BEWONERS HOUDEN EIGEN REGIE
UNIEKE EN LUXUEUZE LOCATIE
VEEL AANDACHT VOOR DE BEWONERS
Kleinschalig woonzorgvoorziening Heerhugowaard ingang

Zorg vanuit ’t Hart

Kleinschalig woonzorgvoorziening Landgoed ’t Hart zorg

Wij hebben momenteel geen wachtlijst en per direct plaats voor nieuwe bewoners.

Kleinschalig woonzorgvoorziening Landgoed ’t Hart Zorg is uitermate geschikt als fijne en veilige woonplek voor onze kwetsbare ouderen met een vorm van dementie welke helaas niet langer thuis kunnen wonen. Ons professionele team bestaande uit o.a verpleegkundigen, verzorgende-IG, helpende en woonasssistenten zorgen voor o zo nodige persoonlijke aandacht die zij zo hard verdienen. Wij promoten zoveel mogelijk de bewoners hun eigen regie te laten houden. Echter is dit niet altijd mogelijk en juist daarbij zullen wij zoveel mogelijk assisteren, maar zeker niet overnemen.

Geen enkele dag is hetzelfde, want zo is het toch ook nooit geweest?

Onze voormalige woonboerderij is na een grote verbouwing in 2021 geopend. Met alle extra voorzieningen voor een fijne en veilige woonplek, is de boerderij helemaal geschikt gemaakt voor ouderen met een vorm van dementie. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer, met toilet, wastafel en douche. Zo kunnen wij de nodige privacy waarborgen en het gevoel van “eigen” zoveel mogelijk laten behouden.

Beneden vind u 2 grote woonkamers met beide een eigen woon/leef keuken, waarvan er één in de tuinkamer is gebouwd. Middels de openslaande deuren heeft u zicht op een grote koi-vijver.  Niet alleen het huis is volledig aangepast, maar ook de grote tuin van bijna 20.000m² groot is uitermate geschikt voor deze doelgroep. Talloze paden en diverse terrasjes zorgen voor vele mogelijkheden om je even terug te trekken.

Kleinschalig woonzorgvoorziening Landgoed ’t Hart is gevestigd in Winkel Noord-Holland. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanuit Schagen, Nieuwe-Niedorp, ’t Veld en Heerhugowaard en omstreken.

ALLEEN HET BESTE

is goed genoeg

Een glimlach op het gezicht van iemand spreekt boekdelen en maakt de dag helemaal goed. Dit is juist waar wij voor staan.”

Bij ons staat elke bewoner centraal en krijgt de zorg die hij verdiend. Het ritme wordt per individu bepaald en waar nodig aangepast. Alleen de beste zorg, is goed genoeg.

antje